در واقع رولر برینگهای سوزنی، همان رولربرینگ استوانهای با رولرهای بلند و کم قطر هستند. آنها فقط قادر به تحمل بارهای شعاعی میباشند. نسبت قطر به طول رولرهای سوزنی بین 1 به 5/2 تا 1 به 10 میباشد. قطر رولر سوزنی در انتهای آن کاهش مییابد. پیشانی دو سر رولر سوزنی تخت یا گرد است. جابجایی محوری آنها توسط قفسه ها یا لبه های ماشینکاری شده رینگها کنترل میشود با توجه به ضخامت کم سطح مقطعشان این نوع برینگها معمولاً در تجهیزات کم وزن و یا در مواردی که فضای کمی در دسترس باشد بکار میروند.
موارد کاربرد رولر برینگهای سوزنی با ضمائم کامل، تحمل بارهای بسیار سنگین، با سرعت دوران نسبتاً کم یا با حرکت چرخشی رفت و برگشتی میباشد. امروزه اکثر رولر برینگهای سوزنی مجهز به قفسه هستند که باعث مهار حرکتی رولرهای سوزنی و موازی نگهداشتن آنها نسبت به محور دوران میشود.
قفسه ها در طرحهای یک ردیفه و دو ردیفه طراحی شده اند و از ورق فولادی پرسکاری شده یا پلی آمید تقویت شده با الیاف شیشه ساخته میشود.
در قفسه های ویژه از مواد دیگری هم استفاده میشود برای مثال پلاستیک PEEK یا آلومینیوم.
رولر برینگهای سوزنی در طرحهای بیشماری ساخته شدهاند از جمله: مجموعه رولرهای سوزنی با قفسه بدون رینگها، رولر برینگ سوزنی با رینگ خارجی از جنس ورق کشیده شده با دو انتهای باز یا با یک انتهای بسته و رولر برینگهای سوزنی با رینگهای داخلی و خارجی ماشین کاری شده.
رولر برینگهای سوزنی در انواع مجهز به حلقه آب بندی یک طرفه و دو طرفه نیز در دسترس میباشند.
- با پرسی جازدن رینگ خارجی داخل نشیمنگاه مربوطه، بار وارده بر برینگ باعث تغییر شکل رینگ نخواهد شد، این نوع برینگها ارزان قیمت و اقتصادی بوده و سطح مقطع کوچکی دارند. از این رو در اکثر جعبه دنده های وسایل نقلیه موتوری بکار میروند.
رولر برینگهای سوزنی شعاعی به عنوان برینگ شناور بکار میروند برای مواردی که بار محوری نیز وجود دارد از رولر برینگ سوزنی مرکب استفاده میشود که مجموعهای از دو برینگ شعاعی و محوری میباشد.